Pehmeitä, valkeita kissanpoikia,
pajut keväällä kasvattaa.
Auringossa ne kissat herää
ja turkit hohtaa ja kimmeltää.

^^

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. On ollut ihana pitkän pitkä rauhallinen lenkki koiran kanssa.  Ensimmäiset pajunkissatkin on bongattu, harmi vaan etten itse päässyt tien penkkaan niitä hakemaan maljakkoon.pajunkissa.jpg

Mutta jos vaikka huomenna jaksaisi mennä avustajan kanssa ottamaan muutaman oksan.Pajunkissat on minulle ollut aina varma kevään merkki ja toinen se että lauantai-sunnuntai yönä vaihdetaan kellotkin taas kesä aikaan.

Tosin henkilökohtaisesti kärsin tästä kellojen muuttelusta suuntaan tai toiseen.Kun se sisäinen rytmi menee sekasin se voi kestää viikon tai kaksikin ennen kuin pääsen taas rytmiini.Moni maahan on luopunutkin tästä kesä ja talvi ajasta tietääkseni ehkä mekin joskus osaamme päättää kumman ajan pitäisimme.

 

No koetan nauttia näistä valoisista kevät päivistä ja koetan nyt kun luntakaan ei ole aloitella ulkona kelaamistakin vaikka suurimmaksi osaksi kuljenkin sähkärillä varsinkin hiukankin yli sen minimi lenkin.Tänään on tarkoitus mennä Myllyyn ilman sähkäriä nyt kun löysin matkamittarin näen jotakin viitteitä paljonko jaksan sisällä kelata ettei tule lähdettyä semmoiselle lenkille ulos mikä ei ole vielä realistinen.Mutta mitä kauniimpi ilma sen enemmän tuntuu "menojalkaa vipattamaan" ja tuntuu ett olisi ihan kuin pakko päästä tekemään jotain liikkumista.

Ja yllätys yllätys!!! Alkaa myös se joka keväinen kalusteitten/verhojen tms... vaihtelu vimma nostaa päätään tosin mun on vaikea miettiä miltä mikäkin näyttäisi vain mielikuvituksen avulla mutta mulla on laatikkokaupalla verhoja joita voisi vaihdella jotenkin tahtoisin että seinävaate pysyy  kuitenkin katseen vangitsijana mutta että vaikutelma olisi silti rauhallinen vaikka kuitenkin värikäs001.jpg

 

.Harkitsen myös virkkaavani paksusta kuteesta väreihin sopivan maton olohuoneen pöydän alle vaikka pahoin pelkään että koira ottaa sen välittömästi pissa paikakseen jos/kun se harmillinen kausi sille taas iskee kun paineet päässä nousee liiaksi johtuen hydrocephaliasta.näin kauniilla ilmalla sitä ongelmaa ei onneksi esiinny.

Ikkunan pesua koetan viivyttää siiheksi kun tytär tulee tänne seuraavan kerran jos hän tahtoo kerätä hiukan käyttörahaa tuommoisilla jutuilla mitä en pysty itse tekemään vaikka aurinko armottomasti näyttääkin varsinkin parvekelasien järjettömän likaisuuden ja muutenkin parveke on täynnä tavaroita jotka pitäisi saada jonnekin pois sieltä ja koetan hillitä haluani etten vielä hankkisi ulko kukkia paleltumaan sinne mutta varmaan jo kohta voisi vaikka päiväkahvit ulkosallakin.

Tämmöisiä keväisiä tuumilen tänään

-Rea-