Nyt on 2vko tehty tyttären muuttoa huone on tyhjä ja siivottu ja siellä on vain ikean laatikoita joista pitäisi kuoriutua koulupöytä ja sänky jotka iskä oli ostanut.Alunperinkin suunniteltiin et voi muuttaa aikaisintaan.... tällä viikolla. Mutta melkeen kaikki mikä on voinut mennä pieleen on todella mennyt pieleen mutta nyt on tytär junassa itse osti junalippunsa kun pikkuveli oli törsännyt hänen "muuttorahat".Mulla ei ainakaan ole senttiäkään antaa siitä lipusta hälle takasin kun olisi voinut iskällä odottaa siiheksi kun iskä saa rahaa seuraavaksi jos se nyt on niin tärkeä et iskä maksaa junan ja tavarat.Joten itse on päättänyt tulla tänään tai tänään niin nyt kulut jää hänelle itselleen.katsotaan koska se osoitteen muutoskin on voimassa kun he sai sen alulle vasta ke tällä viikolla ja se pääsi takasin postiin vasta perjantaina ja se et se näkyy Turun järjestelmissä esim.föli  kestää 2-4 viikkoa olen siitä osoitteen muutoksesta nyt huomautellut ja muistuttannu jo juhannuksesta alkaen mutta kun ei tapahdu niin ei tapahdu nyt neiti saa sitten käyttää mun apupyöräistä pyörää jos jonnekin aikoo mennä,koska mulla ei ole niitä 6 eurosia antaa bussia varten ja kuukausikortin saa vasta sitten kun se muuttoilmoitus on voimassa.

Eka ilta meni ihmetellessä ja erilaisten tunnemyrskyjen kourissa kun muutos on kuitenkin niin iso.Kaverien jättäminen on ehkä 16v vaikein asia kun täällä ei vielä oo montaa kaveria.syötiin iltapalaksi synttäri kakkua jonka naapuri toi meille kun meidän piti mennä hänelle juhlimaan hänen 68 v syttäreitä mutta hän olikin liian väsynyt ottamaan vastaan vieraita.eikä hänen tule yksin syötyä isoa kakkua.neiti siis täyttää huomenna sen maagisen 16 v. joten kakku tuli hyvään saumaan.

Nyt avustaja 2 on ollut koko aamun kaverina et saavat neitille sängyn ja työpöydän alá ikea kasattua.kellään ei vielä ole mennyt hermot totaalisesti.kummasti se huone yleensä tuntuu omalta kun saa omat tavarat ja oman järjestyksen.

Äitinkin alkaa olla helpompi sitten kun saadaan säännöt selviksi ja se arki alkaa sujua enempi tai vähempi hyvin.Toivon että pian päästään taiteilemaan yhdessä ja tekee muutakin tyttöjen juttuja.tämmöisiä miettii

-Rea-