Hei kaikille!

Täällä teille elämän ihmeellisyyksistä niin kepeistä ilon aiheista kuin toiveista ja peloistakin.  Kaikesta mikä koskettaa elämääni koettaa kirjoitella Rea 41 v Turkulais nainen.

Perheeni on tällä hetkellä siroteltuna ympäri suomea Poika1 opiskelee järvenpäässä ja tulee kotiin äidin luokse useimpina viikonloppuina.Tytär asuu ainakin kesään asti nivalassa isän luona mutta ajatuksissa on hänen turkuun tulo taidelukioon.poika 2 asustelee kodin ulkopuolella sijoitettuna lähellä isää.

Minun "mini perheeseeni"turussa asustelee Zora koira 12v 4 undulaattia Kotkatar,Houdini,Bluey ja Yello.
010.jpg002.jpg9020_151348292189_2644119_n.jpg

Lapsista en toistaiseksi postaa kuvia ennen kuin he ovat saaneet asiaa miettiä antavatko he minulle oikeuden käyttää heidän kuvia vaikka kasvot peitettynä tai miten he nyt päättävätkään.

 

Tämän päivän teema on ollut maalaaminen näyttelyn suunnittelu ja kuvien ja ideoitten penkomista googlen, kaikkitietävän "kaverini" kanssa. Minulla on ollut vuosia sitten näyttely turussa Tsemppi-Talolla aiheena oli kasvit.Nyt haen jotakin täysin erilaista mielessä väikkyy abstraktisti kuvitetut "ruumiin osat" kuten silmät kädet ja jalat

eye1.jpgJotakin tämänsuuntaista on mielessäni väikkynyt ja erilaisia muunnelmia on tietysti niin monia kun mielikuvitus vaan keksii.Haaveena olisi saada oma näyttely loppukeväästä tai kesästä johonkin pikku kirjastoista.Mutta penkoessa ja haaveillessa hurahti tunti jos toinenkin joten nyt siirryn sähköpyörätuoliini ja lähden kahlaamaan tuolla lumihangessa vaikka jumittumisen riski onkin joten Zora joutuu tyytymään vaan alueisiin jotka on edes jotenkin kulku kelpoista .

 

-REA-