Kuten tavallista jäin taas tänään pohtimaan syntyjä syviä. Mitkä juuri tänään ympärillä olevista äänistä ovat kauneimpia ja miksi?

10. Telvisio ja sieltä kuuluva musiikki ohjelma joka toi muistoja mieleen.

   9. Nivelten naksahtelu asentoa vaihdettaessa.  50% mahdollisuus että voi tehdä oloni paremmaksi tai kivut voi muuttua todella paljon pahemmaksikin.

   8.  Turvalieden ajastimen kilahdus kertoo että minulla on liesi joka ei voi unohtua päälle ja vaikka ruoka unohtuisi hellalle siinä ei käy isoa vahinkoa.

    7.  puhelimen pirinä kertoo että on ihmisiä jotka välittää nytkin kotihoito soitti ja muistutti lääkkeistä jotka ennen "puhelin sopimusta" unohtui ottaa varsinkin illalla.

     6.  Koiran vinkuminen. vaikka se joskus käy hermoille mutta kuitenkin minulla on vielä kohta13v koirani joka kommunikoi kanssani ja nytkin kävi hakemassa minut katsomaan kun posti tuli ja  tietenkin vaatii minutkin nauttimaan ulkoilmasta silloinkin kun väsyttäisi.

     5. Äänikirjani jota kuuntelen usein viimeistään ennen nukahtamista mutta joskus kun on mieluisa kirja kuuntelen koko päivänkin.

     4.Lintujen (sisä+ ulko) ääntelyä se nyt on vaan niin kaunista ja tulee niin keväinen olo.

     3.kännykän piippaus joka kertoi minulle että ihminen jonka ei tarvitsisi ajatella minua kuin 2x45 min viikossa viitsi laittaa minulle viestiä työajan jälkeenkin selvitettyään asiaa josta olimme päivällä keskustelleet.

     2.Lumiaura ehdottomasti keventää sydäntä kun kuulet lumi/loskakelillä tutun kolinan ulkoa ja vielä hyvään aikaankin.eli en herää kolinaan aamuyöstä ja nyt pääsen todennäköisemmin pitemmälle lenkille koiran kanssa.

     1.Oman lapsen puhelu 15v nuori tahtoo vielä soittaa koululta ja jakaa kuulumisiaan.Monet tuon ikäiset eivät välttämättä soittaisi muuta kun jos on rahantarve tai pakko asia ja nyt on kuulemma hakupaperit lähtenyt sillä ajatuksella että hän on täällä jo muutaman kuukauden kuluttua.<3

-Rea-