kuluvalla viikolla on tullut syötyä ulkona enemmän kuin laki sallii.Mietinkin saisinko  omien ravintoloitten top 10 kerättyä tänne.

1.elixiiri

2.kasvis

3.rosso

4.Golden dragon

5. el nam

6.sikhar

7.Trattoria Romana

8.hesburger

9. pizzarium

10. smo&fro

Tällä viikolla syötiin bestiksen kanssa rossossa maanantaina ja ne papu pyörykät ne vei kielen mennessään.Torstaina syötiin viking gracen buffet ravintolassa itsemme ihan ähkyyn ja käytimme koko sen 2 tuntia syömiseen.lauantaina en varsinaisesti syönyt ulkona oltiin yhden kaverin kanssa foijassa yksillä kuohuvilla.Nyt olisi taas kiva syödä ihan kotosalla kotiruoka on kuitenkin ruuista parasta.

viikonloppu avustajan kanssa siivosimme kaappeja ja laitoimme mun nukkekodit kellariin kunnes niille on taas tilaa. huomenna avustajan kaveri lupas tulla auttaa huonekalujen siirtelyssä kun yks tuttu muskeli mies ei kerkeä tähän rakoon kun tuo toinen huone pitäs tyhjentää 1½  viikossa, vaikkei mulla ole aavistustakaan minne pojan tavarat jotka menee elokuussa takasin sen kouluun menee siihen saakka kun koulut alkaa. mun huoneen yks lipasto joutui jo parvekkeelle jotta pojan kirjoitus pöytä joka muuttaa mun huoneeseen nukkisten paikalle mahtuu tänne kunnolla.

Linnut on edelleen sisä ruokinnassa mutta ne piti erottaa toisistaan kun houdini kävi kotkattaren päälle nokalla ja ehdittiin jo säikähtää puhkasiko se kotkattaren silmän mutta onneksi ei sentään nyt vaan katotaan miten ne pärjää erikseen ja mietin laittaakko kotkatar ulos aurinkoa saamaan mutta se aika kun parvekkeelle paistaa siihen pitäs etsiä varjopaikka johonkin nurkkaan.

itse lähden taas pitkälle lenkille koiran kanssa ja nautin auringosta minäkin